Voorman (meewerkend) Isolatie Rotterdam

Ben jij goed in leidinggeven, heb je kennis van isolatie en plaatwerk zodat de montage ervan vlekkeloos verloopt? Reageer dan snel!

Voorman (meewerkend) Isolatie gezocht - Rotterdam

Ben jij goed in leidinggeven en heb jij kennis van isolatie en plaatwerk zodat de montage ervan vlekkeloos verloopt? Dan is de functie Voorman isolatie voor jou!

Functieomschrijving

Als (meewerkend) voorman isolatie ben je verantwoordelijk voor de isolatiemonteurs die op het project werkzaam zijn, de controle van het uitgevoerde werk, het bepalen van de werkvolgorde, voorbereiden van de werkzaamheden, plaatsen van de materialen bij het werk, aansturen van de isolatiemonteurs, de instructies en planning van het project. Daarnaast keur je het werk, zorg je ervoor de de werkplek altijd netjes en veilig blijft en administreer je de uitgevoerde werkzaamheden. Natuurlijk werk je zelf ook actief mee in de uitvoering van het isolatie en/of plaatwerk waar nodig is. 
De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in petrochemische fabrieken, buiten en af en toe op hoogte. Veiligheid staat voorop en je hebt geen last van hoogtevrees. Het is belangrijk dat je beschikt over jou eigen complete isolatie gereedschapskist en zelfstandig kan werken.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie dient u te voldoen aan de volgende eisen:

  • In bezit van VCA VOL;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bezit leidinggevende kwaliteiten;
  • Je bent communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels
  • Je kan tekeningen lezen en hebt constructief inzicht;
  • Je bent in bezit van rijbewijs BE.

Functie-informatie

Salaris: Conform Metaal en techniek CAO
Werktijden: gemiddeld 38 uur, in overleg met opdrachtgever
Plaats: regio Amsterdam
Starten per direct en ook als ZZP-er mogelijk!!

Solliciteren?