Bijbaan in de Horeca

Bijbaan in de Horeca

Functieomschrijving
Werken bij de vetste evenementen en mooiste locaties en op zoek naar een bijbaan in de horeca? Dan is deze baan op je lijf geschreven.
Je staat achter de bar/ in de bediening of bent actief in de keuken. Je verzorgt duizenden gasten (uiteraard niet alleen) bij de Evenementenhal Gorinchem, Venray, Amsterdam of een andere mooie locatie. Doordat je zo flexibel bent heb je de kans om lekker bij te verdienen en daarnaast bij leuke (vak)beurzen, evenementen en concerten aanwezig te zijn.

Waar je werkt
Zij brengen het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Wat we vragen
Hospitality en gastvrijheid staan bij jou op het lijf geschreven bovendien ben je flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Ervaring in de horeca is een pré maar geen vereiste.

Daarnaast herken jij je in de onderstaande punten:
- Je beheerst de Nederlandse taal en je kunt Engels spreken.
- Je bent enthousiast, gemotiveerd en makkelijk in de omgang
- Je hebt een representatief voorkomen
- Je weet van aanpakken en werkt graag met collega's
- Je bent flexibel inzetbaar (ook in de weekenden en avonden)

Functie-informatie
Wij bieden een leuke afwisselende baan in een dynamisch bedrijf met flexibele werktijden. Heb jij passie voor de horeca en wil jij werken in een uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden? 

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0252 – 620403 of 06 – 41309767 
Direct solliciteren