Vacature Facilitaire dienst bij de Keukenhof

Vacature Facilitair medewerker Keukenhof

Functieomschrijving
De keukenhof is 1x per jaar een zeer groots evenement dat wereldwijd bezocht wordt. Je krijgt dus te maken met ruim 1 miljoen nationale en internationale bezoekers!

Als facilitair medewerker begroet je de bezoekers altijd met een lach en draag jij zorg voor een optimale uitstraling van de verschillende paviljoenen, de schoonmaak van de publieke ruimten, het legen van de vuilnisbakken op het park, het beheren van de toiletten en het dweilen, schrobben en reinigen van de restaurant- en keukenvloeren en keukenputjes. Je bent dus eigenlijk verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de facilitaire dienstverlening. 

Wat vragen wij

  • Je bent een harde werker en steekt graag je handen uit de mouwen.
  • Je hebt een oog voor detail en een schone werkomgeving.
  • Je bent gastvrij en vind het leuk om mensen te woord te staan.
  • Je spreekt goed Nederlands en/of Engels.
  • Je bent niet allergisch voor bloemen.

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende functie in een zeer dynamische werkomgeving met internationale bezoekers. Een marktconform salaris op basis van de schoonmaak CAO en baangarantie voor de gehele Keukenhof periode. De werkzaamheden zijn 7 dagen in de week (vanaf 22 maart tot 17 mei)  met diensten van 19.30u tot 22.30u/23.30u.

Interesse?

Reageer dan snel door een e-mail met jou CV te sturen naar: info@sababenelux.com of te bellen naar 06-18199319 of kom langs op kantoor!

Direct solliciteren