Rayonleider schoonmaak

Rayonleider schoonmaak

Functieomschrijving
Als rayonleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele schoonmaakproces. Je klanten bevinden zich voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf in het Westland. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, inwerken en aansturen van je collega’s. Een van de belangrijkste taken is dat je zorgt voor een leuke werksfeer en houd de geleverde kwaliteit goed in de gaten. Je voert daarbij administratieve taken uit en onderhoud proactief contact met de klanten.

Wij verwachten geen 9 tot 17 uur mentaliteit, want je telefoon kan ’s ochtends vroeg al af gaan omdat 1 van je medewerkers ziek is, of ’s avonds om 20.00 uur wordt je nog gebeld voor een deur welke niet op slot gaat. Hoe je de dag inplant bepaal je helemaal zelf! Je kan op kantoor beginnen voor wat administratieve taken of direct buiten in het veld met een medewerker een controle ronde lopen of een gesprek met een klant hebben. Die vrijheid geven we je en zal je goed mee om moeten kunne gaan.

Functie-eisen
Je hebt een MBO+/HBO werk- en denk niveau en hebt ervaring als leidinggevende. Kennis van de schoonmaak is een pre, maar belangrijker is dat je vrolijk, duidelijk en daadkrachtig bent. Verder ben je oplossingsgericht en vind je het leuk om met mensen om te gaan. Je doet er alles aan om alles in goed banen te leiden en zorgt voor tevreden klanten en werknemers. Je bent samen met je medewerkers het visitekaartje van het bedrijf. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs.

Functie-informatie
· Een leuke afwisselende functie en een informele werksfeer;
· Marktconforme arbeidsvoorwaarden (waaronder auto van de zaak, ipad, telefoon enz.)
· Een dienst verband van 38 uur per week met flexibele, wisselende tijden waarin je de vrijheid krijgt dit naar eigen inzicht in te vullen.
· Alle mogelijkheden om mee te groeien binnen de professionele en leuke organisatie.
· Diverse opleidingen om je zelf te ontplooien.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0252 – 620403 of 06 – 41309767 
Direct solliciteren