Vacature Spoelkeuken medewerker in Evenementenhal

Vacature Spoelkeuken medewerker in Evenementenhal

Functieomschrijving
Als Spoelkeuken medewerker vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Je werkomgeving is vooral achter de schermen van de beursvloer. Om de gastvrije beleving bij de gasten te bereiken ben jij verantwoordelijk voor:
- Diverse afwaswerkzaamheden, zoals het sorteren en schoonmaken van serviesgoed;
- Het transporteren (stewarding) van materialen;
- Het schoon- maken en –houden van de spoelkeuken;

Waar je werkt
Je komt te werken in bij een Evenementenhal in Gorinchem, Harden of Amsterdam. Jaarlijks worden er meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. Samen met andere gemotiveerde medewerkers hebben jullie elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren.
In veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar de Evenementen komen biedt werken bij een van de hallen veel afwisseling en dynamiek. Naast de goede arbeidsvoorwaarden zorgen we er bovendien voor dat jij als onderdeel daarvan ‘happy at work’ bent. 

Functie-eisen
Hospitality en gastvrijheid zijn het allerbelangrijkste. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, klantgericht en flexibel.
Jouw ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Dat je woont in de regio Gorinchem, Hardenberg of Amsterdam is een belangrijke voorwaarde.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- Netjes en efficiënt kan werken; 
- De Nederlandse taal goed beheerst en indien nodig gasten in het Engels te woord kan staan; 
- Zowel zelfstandig kan werken als goed in teamverband functioneert; 
- Bereid en in staat bent om fysiek zwaar werk te verrichten; 
- Goed met pieken in werkdruk om kan gaan.

Wat we bieden
Je gaat aan de slag in een inspirerende, internationaal georiënteerde omgeving en komt te werken binnen een gezellig team. Binnen deze locaties zijn ontwikkelmogelijkheden aanwezig en vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Wordt jij de nieuwe collega? Neem dan contact met ons op via email; info@sababenelux.com of telefonisch; 0252-620403 of 06-41309767

Uiteraard zijn zowel mannelijke als vrouwelijke werkzoekenden van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0252 – 620403 of 06 – 41309767 
Direct solliciteren