Vacature Orderpicker in Apeldoorn

Vacature Orderpicker

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan voor het grootste gedeelte uit het verzamelen van de diverse orders aan de hand van het voice systeem. Je werkt in het magazijn maar ook in de koelcel van ongeveer 2 graden, maar wees niet bang dat je het koud gaat krijgen. Het uurloon ligt ruim boven het minimumloon en daarnaast krijg je ter compensatie voor de kou een toeslag per uur. 

Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van de orders op de juiste wijze in de containers. De containers zet je weg op de route, je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens en je zorgt er voor dat de inkomende goederen op de juiste plaats in het magazijn neer gezet worden.
Het is prettig om in een nette en schone omgeving te werken dus is het belangrijk dat je jouw werkplek altijd netjes en schoon houdt. 

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en die goed in teamverband kan werken. 
Je bent representatief, flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Je bent servicegericht, gemotiveerd, secuur, leergierig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (lezen, schrijven en spreken).
Er wordt onregelmatig gewerkt. 

Functie-informatie

De opdrachtgever heeft goede arbeidsvoorwaarden en salariëring. Het bruto uurloon bedraagt vanaf 23 jaar €11,20 per uur. Locatie Apeldoorn.

Vacature Orderpicker

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0252 – 620403 of 06 – 41309767 
Direct solliciteren