Vacature Stand bouwer Evenementenhal

Vacature Stand bouwer Evenementenhal

Functieomschrijving
Een fulltime baan met veel afwisseling!

Houd jij van fysiek werk en hou je van aanpakken? Dan is de functie 'Stand bouwer' bij Evenementenhal Hardenberg of Gorinchem wat voor jou!

Als stand bouwer ben je, samen met een enthousiast en vlot team, verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en afbouwen van beurzen en evenementen. Je zorgt ervoor dat de beurzen en de evenementen soepel en succesvol verlopen, zonder kinken in de (stroom)kabels. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een goede look en het creëren van de juiste sfeer op de beurzen en evenementen. Daarnaast los je kleine technische mankementen op voor de standhouders.

Waar je werkt
Zij brengen het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Wat we vragen
Onze succesfactor, dat ben jij!
- Je bent energiek en gemotiveerd
- Je bent fysiek in orde
- Je hebt technisch inzicht
- Je hebt twee rechterhanden
- Je bent stressbestendig
- Het is een pré wanneer je in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat
- Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als op de zaterdagen en ook in de avonduren

Wat we bieden
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en daarnaast kom je te werken in een enthousiast en energiek team. Word jij de nieuwe collega?

Vacature Stand bouwer Evenementenhal

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0252 – 620403 of 06 – 41309767 
Direct solliciteren