Meewerkend voorman - Nieuw-Vennep

Ben jij een echte leider maar ook niet vies om de handen uit de mouwen te steken? reageer dan snel!

Wat ga je doen?
Ben jij een aanpakker en ga je accuraat te werk? In Nieuw-Vennep zijn wij opzoek naar enthousiaste meewerkende voormannen orderpickers / orderverzamelaars! Het gaat hierbij om een fulltime functie waarbij je in een groot magazijn de verantwoordelijkheid overneemt.  De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 tot 17:00 of 12:30 tot 21:00.  

Het magazijn distrubeert voornamelijk telefoon- en tabletaccesoires. Jij bent verantooordelijke voor het magazijn en zorgt ervoor dat iedereen precies weet wat zijn/haar taak is. Je zal je collega's bijsteunen waar nodig en hebt oog voor detail. Je zal niet alleen je medewerkers aansturen maar ook zal je meewerken bij het picken van orders. Jij gaat ervoor zorgen op basis van de ingekomen orders de juiste producten op het juiste moment klaar staan voor verzending. Je helpt ook met inkomende vracht, verplaatsen van materialen en producten en het sorteren van producten in de schappen/stellages. Dit alles doe je zelfstandig maar ook in teamverband. Jouw taak als meewerkend voorman is om alle binnenkomende bestellingen verzendklaar te maken en je team zo goed mogelijk aan te sturen. 

Wat bieden wij?
Onze opdrachtgever is een fijn bedrijf met leuke collega's. Doe jij goed je best en laat je dat ook zien, dan is de kans groot dat je wordt overgenomen en in vaste dienst komt. Verder kan je rekenen op het volgende:

  • Het salaris is afhankelijk van jou ervaring en ligt tussen de €2200 en €2500 bruto in de maand
  • Uitzicht op een vast contact
  • Toeslagen vanaf 18:00u 130% & in het weekend 150%
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wie ben jij?
Je houdt niet van stilzitten, kan snel werken en gaat secuur te werk bij het orderpicken. Je bent een echte leider die precies weet hoe hij iemand moet aansturen. Verder ben jij:

  • Full time inzetbaar
  • Beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je kan zelfstandig maar ook in teamverband aan het werk
  • Ervaring is een pre maar niet noodzakelijk

Klinkt dit goed? Of ken jij wellicht iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Wij hebben een leuke actie: voor het aanbrengen van een nieuwe collega/werknemers word jij beloond met €50 netto (ongeacht of je voor ons werkt of niet!)

* kijk op onze homepagina voor de voorwaarden of stuur ons een bericht!

Lijkt het je leuk om als leidinggevende orderpicker / orderverzamelaar aan de slag te gaan? Solliciteer dan zo snel mogelijk door een Whatsapp beircht te versturen naar 06-41309767, per e-mail info@sababenelux.com.

Reageer direct!