Medewerker Cabin Search/Vliegtuig schoonmaak - Schiphol

Ben jij opzoek naar een afwisselende baan in de schoonmaak op Schiphol? Dan hebben wij de ideale functie voor jou!

In deze verantwoordelijke functie ga je de ene dag met een team de cabine van het vliegtuig inspecteren op verboden goederen en de andere dag zorgen jullie dat het vliegtuig weer fris en schoon is voor vertrek.

Functie eisen:

Voordat je aan de slag kunt gaan word je gescreend door de Koninklijke Marechaussee* en KLM, daarom is het belangrijk dat je niet in aanraking bent geweest met politie/justitie en dat je de afgelopen 8 jaar in Nederland/EU woont.

Je bent flexibel inzetbaar en vind het geen probleem om wisselende tijden te werken (maandag t/m zondag, tussen 06:00 & 18:00).

Je functioneert goed in een team en je spreekt Nederlands en/of Engels.

Ten slotte ben je bereid tot het volgen van de cursussen Aircraft Cabin Search Agent (High Risk) en de Inleerdienst Vliegtuigschoonmaak.

Wat we bieden:

  • Het salaris bedraagt €11,83 euro per uur (vanaf 20 jaar e.o.)
  • Afwisselende en flexibele werktijden
  • Dynamische werkomgeving
  • Bij goed functioneren een eventuele kans om door te groeien
  • Je eigen contactpersoon

Heb je interesse in deze functie of zou je graag wat meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op via email work@sababenelux.com of telefonisch; 0252-620403 / Whatsapp 06-41309767 of loop bij ons binnen.

* De screeningsperiode van de Koninklijke Marechaussee duurt gemiddeld 4 tot 6 weken en er zijn kosten aan verbonden waarvoor wij een gedeelte borg vragen.