Over Saba Benelux Uitzendbureau

Al ruim 20 jaar heeft Uitzendbureau Saba Benelux B.V. zich met succes gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in diverse beroepsgroepen waaronder industrie, administratie, horeca en schoonmaak.

Wij zijn een kleine maar krachtige organisatie die landelijk kandidaten beschikbaar stelt.

Onze Visie

Saba Benelux staat voor een duurzame samenwerking op lange termijn. Om dit te realiseren streven wij naar de juiste match tussen werknemer en inlener.

Strategie
Saba Benelux stelt gekwalificeerde kandidaten beschikbaar aan inleners. Hierdoor kunnen wij voorzien in hun personele behoefte, op flexibele of structurele basis.

Saba Benelux wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt door brancheverbreding en het bieden van opleidingsmogelijkheden.

Onze Missie

Saba Benelux fungeert als betrokken werkgever en arbeidsbemiddelaar tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van geschikte en gekwalificeerde kandidaten voor inleners, met name in de technische branche.

Saba Benelux biedt continuïteit aan de opdrachtgevers en handelt daarbij volgens de richtlijnen van de NBBU, NEN 4400-1 en VCU 2011/05.

Onze Waarden

Persoonlijk
Een kantoor, een aanspreekpunt

Flexibel
Snel kunnen schakelen en geschikte kandidaten beschikbaar stellen

Kennis
Verstand van zaken: de juiste kandidaten aanstellen bij de juiste klanten