Orderpicker / Orderverzamelaar - Nieuw-Vennep

Ben jij een aanpakker en ga je accuraat te werk? In Nieuw-Vennep zijn wij opzoek naar een enthousiaste orderpicker / orderverzamelaar.

Orderpicker / Orderverzamelaar - Nieuw Vennep

Wat ga je doen?
Ben jij een aanpakker en ga je accuraat te werk? In Nieuw-Vennep zoeken wij naar enthousiaste orderpickers / orderverzamelaars! Het gaat hierbij om een full-time functie waarbij de volgende twee shiften mogelijk zijn, namelijk van 08.30 tot 17.00 of van 12.00 tot 21.00. Weekend werken is ook mogelijk. 

Het magazijn distrubeert voornamelijk telefoon- en tabletaccesoires. Jij gaat ervoor zorgen op basis van de ingekomen orders dat de juiste producten op het juiste moment klaar staan voor verzending. Je helpt ook met inkomende vracht, verplaatsen van materialen en producten en het sorteren van producten in de schappen/stellages. Dit alles doe je zelfstandig maar ook in teamverband. Jouw taak als orderpicker is om alle binnenkomende bestellingen verzendklaar te maken. 

Wat bieden wij?
Onze opdrachtgever is een fijn bedrijf met leuke collega's. Sta jij er elke dag weer en doe jij goed je best, dan is de kans groot dat je wordt overgenomen en in vaste dienst komt. Verder kan je rekenen op het volgende:

  • Een bruto maandsalaris van €2100 euro op full time basis (€12,12 bruto uurloon)
  • Uitzicht op een vast contact
  • Toeslagen vanaf 18:00u 130% & in het weekend 150%

Wie ben jij?
Je houdt niet van stilzitten, kan snel werken en gaat secuur te werk bij het orderpicken. Verder ben jij:

  • Full time inzetbaar
  • Opzoek naar werk voor een langere periode
  • Beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je kan zelfstandig maar ook in teamverband aan het werk

Lijkt het je leuk om als orderpicker / orderverzamelaar aan de slag te gaan? Solliciteer dan zo snel mogelijk door een Whatsapp bericht te versturen naar 06-41309767, per e-mail info@sababenelux.com of bekijk onze vacatures via werkzoeken.nl!

Soliciteer hier!